Ontspanningspraktijk voor vrouwen en kinderen

producten

Medik8

Medik8 richt zich op klinisch bewezen technologieën van farmaceutische kwaliteitsingrediënten. Zonder dat ze bezuinigen op concentraties of het aantal gemeenschappelijk werkende ingrediënten. Met het oog op effectievere bestrijding tegen de tekenen van veroudering, adviseren wij een combinatie van de meest krachtige molecule.

* Vitamine C in de ochtend
* SPF in de ochtend
* Vitamine A in de avond
* AHA’s en BHA’s op regelmatige basis

De Belangrijkste werkzame stoffen in het anti-ageing regiem van Medik8 zijn: Vitamine C, Vitamine A, Hydroxyzuur en SPF. Tevens werkt Medik8 met cel- geschikte molecule zoals peptide en groeifactoren. Medik8 heeft als belangrijkste filosofie ‘resultaten zonder irritatie’. Wilt u advies over Medik8 kom dan langs of neem telefonisch contact op met ons. Voordelen van Medik8 producten * Bio-ingrediënten (100% natuurlijk) * Groene chemiewerking * 100% zeepvrij * SLES, SLS en sulfaatvrij * Geen agressieve reinigingsmiddelen * 100% vrij van parabenen FSC goedgekeurde verpakkingen.

Anubis cosmetics

De producten van Anubis Cosmetics voelen heel aangenaam aan en hebben een kalmerende, zachte en frisse werking. De kracht van zuurstof zorgt voor vitaliteit en energie. Anubis cosmetics is een eerlijk product dat geschikt is voor alle huidtypes.

Volatile

Basisoliën zijn vette, plantaardige en koudgeperste oliën. (Koudpersen is het winningsproces waarbij o.a. de vitaminen en de mineralen behouden blijven) Ze zijn dragers voor de essentiële oliën en zijn een hele goede basis voor een natuurlijke massage- en huidolie.

Jojoba-olie
Jojoba-olie is eigenlijk een vloeibare was. De olie is verzachtend en geschikt voor elk huidtype.
Jojoba-olie is een dikke olie maar voelt niet vet aan; een ideale olie voor een vette huid.


Amandelolie
Amandelolie is een verzachtende olie, die geschikt is voor elk huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Amandelolie is neutraal van geur.

Onze massage-oliën zijn 100% natuurlijk en op basis van jojoba- en amandelolie.

De Massageolie wordt doorgaans verrijkt met enkele druppels etherische olie. Deze olie wint men uit bepaalde delen van planten. Welke delen hangt van de plant in kwestie af. Vierduizend jaar geleden ontdekten de Chinezen dat etherische oliën van bepaalde plantensoorten medicinale eigenschappen bezitten.

volatile

Ontspanningspraktijk voor vrouwen en kinderen om los te komen van dagelijkse stress.